Wil je als leraar dat je leerlingen een opgave opnieuw maken? Dan kan je op deze manier de voortgang van een leerling verwijderen. Dit verwijderen kan alleen als je huiswerk opgeeft aan die leerling met de desbetreffende stof als huiswerk.

screenshot Geef huiswerk op en open dat huiswerk. Bij het huiswerk zie je de vorderingen van alle leerlingen naast elkaar met de symbolen ✔, 📌 of 🕛. Druk hier op de knop 'Voortgang leerlingen verwijderen'. Dit werkt alleen op de dag dat je het huiswerk hebt opgegeven. Daarna is dit niet meer mogelijk (of je moet nieuw huiswerk opgeven).

screenshot Verwijder gericht de voortang die je wilt verwijderen bij leerlingen. Klik hiervoor op het afvalbakje rechts van het onderdeel. Zowel voortgang van lessen als van de spellingtoets of het oefendictee kan je verwijderen.

screenshot Voordat de voortgang definitief weg is, moet je deze verwijdering bevestigen. Hier zie je exact wat je verwijdert. Als je veel onderdelen moet verwijderen kan je kiezen voor 'Altijd ja'. Dan krijg je niet meer dit scherm om te bevestigen.

×