Nieuwsbrief september 2017

Door Paul op 06-09-2017 13:07

nieuwsbrief-header2.jpg

20% korting op meesterklaas.nl

We hebben de meest complete website om spelling te oefenen. Daar hebben we drie jaar hard aan gewerkt. Dat willen we met jou vieren. Daarom krijg je tot 1 november 20% korting op ons totale aanbod: werkwoordspelling, zinsontleding, taal, spelling (alle categorieën van de basisschool), alle oefenwoorden van alle spellingmethoden (als woord of in een zin).
Instructie, regels en trucjes, oefenen, feedback, woorden los of in zinsverband, ondersteunende plaatjes, woordenschatuitbreiding, opklimmend in moeilijkheid, zelf lezen of laten voorlezen, leerlingvolgsysteem. 

Gebruik deze link om van deze actie gebruik te maken: www.meesterklaas.nl/korting/3jaar

 

Van alle taalmethoden de woorden gratis oefenen

Op www.meesterklaas.nl kun je alle woordpakketten/categorieën van de basisschool gratis oefenen.  Er is een verzamelbank van alle methoden. Daar kun je ook per groep, per categorie oefenen. Het bijzondere is dat de woorden worden uitgesproken: als woord of als een verduidelijkende zin. Er wordt hierdoor meteen aan de vergroting van de woordenschat gewerkt. We werken samen met schoolportaal.nl.

Je eigen spellingorthotheek in PDF

Na jaren werk is het eindelijk klaar: alle spelling van de basisschool is nu als pdf te bestellen. De categorieën zijn in 500 bladzijden net zo uitgewerkt als in de boeken van meester Klaas. Bekijk het inkijkexemplaar 528 KB hier. Je kunt het pakket in totaal bestellen of in een verdeling onderbouw-middenbouw/bovenbouw. De deelpakketten kosten € 27,50, het totaalpakket € 49,50. 
Je kunt nu uit de uitgebreide databank die bladzijden uitprinten die je nodig hebt voor je leerling. Ideaal naslagwerk voor elke leraar, Remedial Teacher, interne begeleider, logopedist of gewoon voor jezelf. Voor meer informatie: http://www.dtgeenprobleem.nl/spellingpakket

Wozzol: snel woordjes leren

Wozzol is de manier waarop je snel en efficiënt woordjes in een andere taal kan leren. Ga naar www.wozzol.nl en begin direct met leren. Naast het leren via www.wozzol.nl is er ook een geheel nieuwe Android en iPhone app. Het gebruik van Wozzol is gratis. Als je extra functionaliteit wilt, is er een premium versie vanaf 85 eurocent per maand. Actie: de hele maand september kan je kiezen om de premium versie gratis een maandlang uit te proberen.

Met Wozzol leer je sneller dan met de andere programma's, doordat Wozzol gebruikmaakt van gespreide herhaling. Zo wordt elk woord exact op het juiste moment opnieuw overhoord. Daarnaast kunnen woorden in een zin worden aangeboden. De woorden kunnen worden uitgesproken. Er zijn veel standaard woordenlijsten en je kan zelf woordenlijsten maken. Woordenlijsten kunnen eenvoudig vanaf andere systemen met kopiëren en plakken worden geïmporteerd.

Gratis D-of-T-quiz 

Wil je even testen hoe het met jouw werkwoordkennis zit? Elke dag een andere toets, met uitleg!

Daarnaast zijn de onderdelen 'Eenvoudige woorden' en 'Spelen of spellen' ook geheel gratis uit te proberen.

20% korting

Door Paul op 22-08-2017 20:00

3 jaar www.meesterklaas.nl

We hebben de meest complete website om spelling te oefenen. Daar hebben we drie jaar hard aan gewerkt. Dat willen we met jou vieren. Daarom krijg je tot 1 november 20% korting op ons totale aanbod: werkwoordspelling, zinsontleding, taal, spelling (alle categorieën van de basisschool), alle oefenwoorden van alle spellingmethoden (als woord of in een zin).

Instructie, regels en trucjes, oefenen, feedback, woorden los of in zinsverband, ondersteunende plaatjes, woordenschatuitbreiding, opklimmend in moeilijkheid, zelf lezen of laten voorlezen, leerlingvolgsysteem.

Gebruik deze link om van deze actie gebruik te maken: www.meesterklaas.nl/korting/3jaar

Nieuwsbrief september 2016

Door Paul op 23-09-2016 11:09

wwwmeesterklaasnl

nieuw: flitswoorden en dictees

Werkwoordspelling: D of THet is nu mogelijk om de woorden van verschillende taalmethoden gratis te oefenen. Dat kan ten eerste als flitswoord. Dan zie je het woord een paar seconden en kan je het daarna intikken. Bij de flitswoorden kan je het woord ook laten uitspreken. Ten tweede kan het als dictee. Dan wordt het woord uitgesproken (alleen het woord of in een zin) en kan je het woord daarna intikken.  Zo leren de leerlingen de woorden juist te spellen en wordt de woordenschat uitgebreid.

Log extra gemakkelijk in via Entree en krijg drie maanden gratis toegang tot alle leermodules voor de hele school.

Werkwoordspelling: D of TMet Entree Federatie kan je met één account toegang krijgen tot een groot aanbod van digitale leermiddelen. Nu kan je ook op www.meesterklaas.nl inloggen met het Entree-account. Naast eenvoudig inloggen kan je ook in één keer alle leerlingen van jouw school toegang geven tot de volledige versie van alle leermodules (geen activatiecodes meer nodig!). Dat willen we graag vieren door alle scholen met Entree twee maanden gratis toegang te geven tot alle leermodules. Na deze twee maanden nemen wij graag even contact op om te horen hoe het gebruik van www.meesterklaas.nl is bevallen. Gebruikmaken van deze actie is eenvoudig: log in met een leraaraccount van Entree op www.meesterklaas.nl en klik op 'Entree actie'.

Deze aanbieding geldt tot eind oktober.

Wat hebben we al?

D of T BingoWe hebben een uitgebreide module over de werkwoordspelling.  De module zinsontleding helpt ook bij het foutloos schrijven van de werkwoordsvormen. Om 't kofschip toe te kunnen passen is bijvoorbeeld een herkenning van de persoonsvorm en het voltooid deelwoord nodig.
Onze leermodules over de spellingscategorieën zijn complete leerpakketten. Daarnaast kan er geoefend worden met taalpakketten zoals hen of hun, groter als/dan ik/mij.

 

Waar wordt aan gewerkt?

SpellingEr komen steeds nieuwe pakketten bij.
Nu zijn we bezig met: onregelmatige werkwoorden, leestekens, te kort of tekort.

Onlangs hebben we toegevoegd: militair, verkleinwoorden, groter dan even groot als, hun of hen.

Niet gewoon natypen

Onze programma's zijn zeer uitgebreid. Het leren gebeurt door een combinatie van instructie met regels en trucjes en oefenen. Na een fout volgt er direct feedback. Op veel plekken staan ondersteunende plaatjes en de teksten kunnen worden uitgesproken. Behalve de spelling wordt ook de woordenschat goed geoefend en is alles opklimmend in moeilijkheid. Leraren kunnen de vorderingen  van hun leerlingen in het leerlingvolgsysteem zien.  

Wat kost het?

Alle volledige versies los kopen kost, afhankelijk van het aantal licenties, tussen € 1,00 en € 9,95. Bekijk hier de exacte kosten. Naast de betaalde onderdelen zijn ook veel onderdelen gratis, zoals eenvoudige woorden, spelen of spellende flitswoorden, dictees, de D-of-T quiz en de D-of-T bingo!

www.meesterklaas.nl | www.dtgeenprobleem.nl | contact

Inloggen via Entree

Door Paul op 08-08-2016 18:14

Het is nu mogelijk om je aan te melden via Entree! Zo kunnen scholen die zijn aangesloten bij Entree Federatie zich extra gemakkelijk aanmelden. Een leraar van een school kan in één keer voor alle leerlingen van die school de volledige versie activeren van alle leermodules. Zo zijn de activatiecodes niet meer nodig.
Inloggen via Entree doe je door op het aanmeldscherm op deze knop te drukken: