Als je activatiecodes hebt kan je daarmee direct nieuwe accounts aanmaken voor leerlingen. Lees hier hoe het werkt.

Voordat je hiermee aan de slag kunt, moet je zijn aangemeld en moet je een bestelling van meerdere activatiecodes hebben gedaan.

screenshot Kies leerlingen in het menu aan de linkerkant. Als je al klassen hebt, heet dit menu-item 'Klassen'. Dan moet je eerst daarop klikken en dan op 'Leerlingen zonder klas' in het menu aan de rechterkant. Druk op de plus (+) knop aan de rechterkant.

screenshot Vul een toegangscode (wachtwoord) in voor alle leerlingen en vul hun namen in. Druk op 'invoer controleren'.

screenshot Kijk of je alles correct hebt ingevoerd. Voor elke leerling wordt een nieuw account aangemaakt met de volledige versie van Meester Klaas en met jou als leraar. Als alles goed is, druk je op 'Leerlingen aanmaken'.

screenshot Het is gelukt! De leerlingen zijn aangemaakt. Je kan de login informatie uitdelen en de leerlingen kunnen aan de slag.