Algemene voorwaarden

Op de website www.meesterklaas.nl staan educatieve webapplicaties. De applicatie 'D of T' en Ontleden hebben een gratis versie en een betaalde versie. Met de gratis versie zijn alleen de eerste twee onderdelen beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van de volledige versie zal deze 'volledige versie' moeten worden gekocht. Daarnaast zijn er de verzameling applicaties 'Spelling'. Hiervan is 'Spelen en spellen' gratis. De rest kan in één bundel worden gekocht. Ook kunnen alle applicaties in 1 keer worden gekocht.

Gebruik account
Elk account is gemaakt voor het gebruik van één persoon. Bij extreem veel gebruik zal het account tijdelijk niet meer bruikbaar zijn. Dit gebeurt niet bij normaal gebruik met één persoon. Per dag kan een gebruiker maximaal 8 uur oefenen. Per week kan een gebruiker maximaal 16 uur oefenen. Per maand kan een gebruiker maximaal 25 uur oefenen. Per jaar kan een gebruiker maximaal 100 uur oefenen. Deze aantallen kunnen in de toekomst eventueel nog bijgesteld worden.

Duur volledige versie
Een volledige versie wordt aangeschaft voor de periode van één jaar. Deze periode gaat in wanneer de activatiecode wordt gebruikt. Na een jaar zal de applicatie(s) weer opnieuw moeten worden gekocht.

Cookies
De website maakt gebruik van cookies voor het inloggen. Deze zijn puur voor de technische werking van de site en niet voor het volgen van bezoekers.

Privacy
Meester Klaas zal nooit uw persoonlijke gegevens doorverkopen of uit handen geven. We gebruiken geen extern programma voor het volgen van bezoekers. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.