Nieuwsbrief september 2017

Door Paul op 06-09-2017

nieuwsbrief-header2.jpg

20% korting op meesterklaas.nl

We hebben de meest complete website om spelling te oefenen. Daar hebben we drie jaar hard aan gewerkt. Dat willen we met jou vieren. Daarom krijg je tot 1 november 20% korting op ons totale aanbod: werkwoordspelling, zinsontleding, taal, spelling (alle categorieën van de basisschool), alle oefenwoorden van alle spellingmethoden (als woord of in een zin).
Instructie, regels en trucjes, oefenen, feedback, woorden los of in zinsverband, ondersteunende plaatjes, woordenschatuitbreiding, opklimmend in moeilijkheid, zelf lezen of laten voorlezen, leerlingvolgsysteem. 

Gebruik deze link om van deze actie gebruik te maken: www.meesterklaas.nl/korting/3jaar

 

Van alle taalmethoden de woorden gratis oefenen

Op www.meesterklaas.nl kun je alle woordpakketten/categorieën van de basisschool gratis oefenen.  Er is een verzamelbank van alle methoden. Daar kun je ook per groep, per categorie oefenen. Het bijzondere is dat de woorden worden uitgesproken: als woord of als een verduidelijkende zin. Er wordt hierdoor meteen aan de vergroting van de woordenschat gewerkt. We werken samen met schoolportaal.nl.

Je eigen spellingorthotheek in PDF

Na jaren werk is het eindelijk klaar: alle spelling van de basisschool is nu als pdf te bestellen. De categorieën zijn in 500 bladzijden net zo uitgewerkt als in de boeken van meester Klaas. Bekijk het inkijkexemplaar 528 KB hier. Je kunt het pakket in totaal bestellen of in een verdeling onderbouw-middenbouw/bovenbouw. De deelpakketten kosten € 27,50, het totaalpakket € 49,50. 
Je kunt nu uit de uitgebreide databank die bladzijden uitprinten die je nodig hebt voor je leerling. Ideaal naslagwerk voor elke leraar, Remedial Teacher, interne begeleider, logopedist of gewoon voor jezelf. Voor meer informatie: http://www.dtgeenprobleem.nl/spellingpakket

Wozzol: snel woordjes leren

Wozzol is de manier waarop je snel en efficiënt woordjes in een andere taal kan leren. Ga naar www.wozzol.nl en begin direct met leren. Naast het leren via www.wozzol.nl is er ook een geheel nieuwe Android en iPhone app. Het gebruik van Wozzol is gratis. Als je extra functionaliteit wilt, is er een premium versie vanaf 85 eurocent per maand. Actie: de hele maand september kan je kiezen om de premium versie gratis een maandlang uit te proberen.

Met Wozzol leer je sneller dan met de andere programma's, doordat Wozzol gebruikmaakt van gespreide herhaling. Zo wordt elk woord exact op het juiste moment opnieuw overhoord. Daarnaast kunnen woorden in een zin worden aangeboden. De woorden kunnen worden uitgesproken. Er zijn veel standaard woordenlijsten en je kan zelf woordenlijsten maken. Woordenlijsten kunnen eenvoudig vanaf andere systemen met kopiëren en plakken worden geïmporteerd.

Gratis D-of-T-quiz 

Wil je even testen hoe het met jouw werkwoordkennis zit? Elke dag een andere toets, met uitleg!

Daarnaast zijn de onderdelen 'Eenvoudige woorden' en 'Spelen of spellen' ook geheel gratis uit te proberen.

Om te kunnen reageren moet je eerst Inloggen.